VEELGESTELDE VRAGEN

Dit zijn onze meest gestelde vragen

 

  1. Wat is de Home Academy Club?
  2. Hoe werkt het lidmaatschap en wat zijn de kosten?
  3. Hoe kan ik de Home Academy Club gebruiken?
  4. Hoe werkt de Home Academy Club op mijn mobiel of tablet?
  5. Hoe snel kan ik aan de slag met de Home Academy Club?
  6. Hoe betaal ik voor mijn lidmaatschap van de Home Academy Club?
  7. Zijn mijn bankgegevens veilig bij Home Academy?
  8. Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?Wat is de Home Academy Club?

Voor € 12,50 per maand of € 125,- per jaar kan je al onze hoorcolleges onbeperkt beluisteren waar en wanneer je wilt.

Op de PC en MAC maak je eenvoudig een playlist aan met een selectie van hoorcolleges die je kunt beluisteren.

Voor gebruik van de Club op een Iphone/Ipad of Android apparaten, download je onze app.

De Club is dus een ideale manier om op elk gewenst moment naar boeiende hoorcolleges te luisteren.Hoe werkt het lidmaatschap en wat zijn de kosten?

Het lidmaatschap van de Home Academy Club kost € 12,50 per maand of € 125,- per jaar.

Dit bedrag wordt automatisch afgeschreven van de door jou opgegeven rekening.

Je kunt het lidmaatschap opzeggen wanneer je wilt.

Je kunt de club ook eerst 14 dagen gratis uitproberen zonder verdere verplichtingen.

Als clublid heb je toegang tot alle hoorcolleges, streaming op de computer en offline met onze app voor mobiel en tablet.

Als clublid betaal je dus niet extra voor het downloaden van hoorcolleges.

Klik hier voor instructies over het gebruik van de Club.Hoe kan ik de Home Academy Club gebruiken?

Op de PC en MAC maak je eenvoudig een playlist aan met een selectie van hoorcolleges die je kunt beluisteren. Log in op onze website en klik bij een gekozen titel op Toevoegen aan playlist.

Voor gebruik van de Club op een Iphone/Ipad of Android apparaten, download je onze app.

Klik hier voor een instructie.

Als je (technische) problemen ondervindt met je lidmaatschap, helpen we je graag. Mail ons op info@home-academy.nl, bel ons op 0182 – 370001.Hoe werkt de Home Academy Club op mijn mobiel of tablet?

 

Voor gebruik van de Club op een Iphone/Ipad of op Android apparaten, download je onze app. We hanteren bij het lidmaatschap van de Home Academy Club een fair use beleid. Je kunt de app op meerdere apparaten installeren en gebruiken.

 

Klik hier voor een instructie van de app.Hoe snel kan ik aan de slag met de Home Academy Club?

Login of maak een account aan bij Home Academy en klik op Nu lid worden.
Je gaat dan naar je account waar je eventueel nog gegevens kan wijzigen. Klik rechtsboven op “word lid” en kies een abonnementsvorm. Je wordt gelijk naar onze betaalservice geleid. Na betaling kun je gelijk aan de slag. Je kunt de club ook eerst 14 dagen gratis uitproberen zonder verdere verplichtingen.

De rekening waarmee je betaalt, wordt gebruikt om de vervolgbetalingen te incasseren. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.Hoe betaal ik voor mijn lidmaatschap van de Home Academy Club?

Je betaalt je lidmaatschap per maand of per jaar. De eerste keer betaal je eenmalig via de winkelwagen. Het door jou gebruikte bankrekening- of creditcardnummer wordt vervolgens elke maand gebruikt om het maandbedrag automatisch af te schrijven. Indien je gekozen hebt voor een jaarabonnement worden deze kosten jaarlijks afgeschreven. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Het abonnement zal doorlopen tot en met de datum waarvoor is betaald.Zijn mijn bankgegevens veilig bij Home Academy?

Voor het bewaren van je bank- en/of creditcardgegevens voor de automatische verlenging van je lidmaatschap maken we gebruik van de beveiligde diensten van de paymentprovider Adyen. Adyen is een internationale payment provider met grote klanten als Vodafone en KLM. Zie voor meer informatie www.adyen.nl.Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Het lidmaatschap van de Home Academy Club kan je beëindigen wanneer je wilt. Om het lidmaatschap te beëindigen ga je naar Mijn account en klik je bij de Club op Opzeggen. Na beëindiging loopt je lidmaatschap automatisch door tot het einde van de looptijd. Uiteraard kan je na beëindiging op elk moment je lidmaatschap weer activeren.

Word lid van de Home Academy Club