Klantenservice

Handleidingen en instructies

1. Instructie hoorcolleges downloaden (en beluisteren) op mijn PC/MAC

2. Instructie Home Academy App voor Iphone/Ipad en Android apparaten

BESTELLEN

Account aanmaken

Om een bestelling te plaatsen bij Home Academy heb je een account nodig. Je kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en pas tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op het scherm. Ook voor volgende bestellingen kan je dit account gebruiken.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst een account aan te maken. Om een account aan te maken, klik je bovenin op de pagina op . Vul hier je gegevens in. Zodra je succesvol bent aangemeld, kan je een bestelling plaatsen.

Account en facturen

In Mijn Account kun je je gegevens bekijken en eenvoudig wijzigen. Je kunt er tevens je wachtwoord wijzigen en je hebt direct toegang tot je aangeschafte downloads en facturen. Facturen kun je bekijken en downloaden in Mijn account via het menu Bestelgeschiedenis. 

Downloads

Alle hoorcolleges zijn als download beschikbaar, ze worden niet meer geleverd op audio-CD. De downloads zijn na betaling direct beschikbaar in je account. Je kunt ze op de computer afspelen of in de Home Academy App.

Home Academy Club

Als lid van de Home Academy Club luister je onbeperkt naar al onze hoorcolleges voor een vast bedrag per maand/jaar. Download onze app voor Apple en Android apparaten. Ga naar de Club pagina om direct lid te worden of om het eerst 14 dagen gratis uit te proberen.

Clublid worden met code

Je kunt ook lid worden van de Home Academy Club met een code (zie hiervoor o.a. onze cadeaubonnen). Bekijk de instructie voor het clublid worden met code.

Betaling

Voor de betaling van een bestelling en het Clublidmaatschap kun je kiezen uit Ideal, Bancontact of Credit Card.

Voor de betalingen maken wij gebruik van de beveiligde diensten van de paymentprovider Mollie. Mollie is een internationale payment provider.

De betalingen van clubleden die v├│├│r 28 september 2022 een lidmaatschap hebben afgesloten, verlopen via Adyen.

Bedrijfsgegevens Home Academy

Middelblok 81
2831 BK Gouderak
0182 – 370001

IBAN: NL91 RABO 0322528267
KVK: 27260883
BTW: nl 8192 75 128 B01

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en privacy beleid.

 

Home Academy App

Download onze app voor Iphone/Ipad of Android apparaten. De app kun je gebruiken voor 1) het beluisteren van aangeschafte downloads en 2) de Home Academy Club.

Zoek in de App Store of Google Play naar Home Academy.

Download via de App Store of Google Play

Gebruik je een tablet of mobiel dan vind je hieronder de rechtstreekse linkjes naar de app.

Download de app voor iOS.
Download de app voor Android.

 

Home Academy Club voor bedrijven

Voor bedrijven en organisaties biedt Home Academy groepsabonnementen op de Home Academy Club. Eenvoudig te organiseren d.m.v. unieke codes voor elke medewerker.
Voor meer informatie en een offerte: info@home-academy.nl of 0182-370001

 

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze nieuwste uitgaven, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

 

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden met een bestelling of onze service? Neem dan contact met ons op.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en ondersteunen onze klanten graag bij het vinden van een oplossing voor klachten en/of problemen.

Zie voor onze contactgegevens hieronder of bij Contact.

 

Clublidmaatschap (tijdelijk) opzeggen?

Wil je het clublidmaatschap (tijdelijk) opzeggen? Dat kan heel eenvoudig met de volgende stappen: log in op onze website, klik op Mijn Account en klik vervolgens op Clublidmaatschap opzeggen. Opzeggen kan alleen via de website en (nog) niet in de app.

 

Andere vragen?

Zit je vraag en/of antwoord er niet bij? Je kunt contact met ons opnemen via info@home-academy.nl┬á of op 0182 – 370001.