Klantenservice

Lees hier onze Privacy Statement en onze Algemene Voorwaarden.

Handleidingen en instructies

 

1. Instructie hoorcolleges downloaden (en beluisteren) op mijn PC/MAC

2. Instructie hoorcolleges streamen (Home Academy Club) op mijn PC/MAC

3. Instructie Home Academy App voor Iphone/Ipad en Android apparaten

 

BESTELLEN

Account aanmaken

Om een bestelling te plaatsen bij Home Academy heb je een account nodig. Je kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en pas tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op het scherm. Ook voor volgende bestellingen kan je dit account gebruiken.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst een account aan te maken. Om een account aan te maken, klik je bovenin op de pagina op . Vul hier je gegevens in. Zodra je succesvol bent aangemeld, kan je een bestelling plaatsen. Het wachtwoord ontvang je per e-mail op het opgegeven e-mailadres. Je kunt je wachtwoord daarna wijzigen door naar “Mijn account” te gaan en account te klikken op Wachtwoord wijzigen.

 

Account bekijken en wijzigen

In Mijn Account kun je je gegevens bekijken en eenvoudig wijzigen. Je kunt er tevens je wachtwoord wijzigen en je hebt direct toegang tot de bestelgeschiedenis en aangeschafte downloads.

 

Downloads

Alle hoorcolleges zijn als download beschikbaar, ze worden niet meer geleverd op audio-CD. De downloads zijn na betaling direct beschikbaar in je account. Je kunt ze op de computer afspelen of in de Home Academy App.

 

Home Academy Club

Home Academy biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand/jaar al onze hoorcolleges onbeperkt streaming te luisteren: de Home Academy Club. Streaming op je computer en ook streaming/offline met onze app. Als je lid wilt worden van de Club, volg je het stappenplan door te klikken op Word clublid.

We raden de browsers Chrome en Safari aan voor het gebruik van de Club op PC of MAC.

De FAQ over de Home Academy Club vind je hier.

 

Clublid worden met code

Je kunt ook lid worden van de Home Academy Club met een code (zie hiervoor o.a. onze cadeaubonnen). Download hier de instructie voor het clublid worden met code.

 

Betaling

Voor de betaling van een bestelling en het Clublidmaatschap kun je kiezen uit Ideal, Bancontact of Credit Card.

Voor de betalingen maken wij gebruik van de beveiligde diensten van de paymentprovider Adyen. Adyen is een internationale payment provider met grote klanten als Vodafone en KLM. Zie voor meer informatie www.adyen.nl.

 

 

 

 

 

 

Home Academy App

Download onze app voor Iphone/Ipad of Android apparaten. De app kun je gebruiken voor 1) het beluisteren van aangeschafte downloads en 2) de Home Academy Club (offline functie)

  Download via de App Store of Google Play

Download de app voor iOS.
Download de app voor Android.

 

Home Academy Club voor bedrijven

Voor bedrijven en organisaties biedt Home Academy groepsabonnementen op de Home Academy Club. Eenvoudig te organiseren d.m.v. unieke codes voor elke medewerker.
Voor meer informatie en een offerte: info@home-academy.nl of 0182-370001

 

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze nieuwste uitgaven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden met een bestelling of onze service? Neem dan contact met ons op.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en ondersteunen onze klanten graag bij het vinden van een oplossing voor klachten en/of problemen.

Zie voor onze contactgegevens hieronder of bij Contact.

 

Clublidmaatschap (tijdelijk) opzeggen?

Wil je het clublidmaatschap (tijdelijk) opzeggen? Dat kan heel eenvoudig met de volgende stappen: log in op onze website, klik op Mijn Account en klik vervolgens op Opzeggen.

 

Andere vragen?

Zit je vraag en/of antwoord er niet bij? Je kunt contact met ons opnemen via info@home-academy.nl  of op 0182 – 370001.